Web Design & Development

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a va creste afacerea este acea de a fi prezenti in cat mai multe locuri. Noi va vom ajuta sa fiti prezenti pe internet, si sa fiti gasiti cat mai usor de catre clienti.

Stim ca sunt o multime de alte firme de web design care va pot crea site-ul, insa scopul nostru este de a oferii clientilor solutii accesibile si eficiente. Cand spunem asta ne referim la preturi foarte bune si site-uri profesionale, usor de navigat si capabile sa genereze venituri pentru afacerea dumneavoastra.

Site-uri de prezentare

Site-urile de prezentare sunt cea mai usoara modalitate de a fi prezenti cu afacerea dvs. online. Un site de prezentare nu este scump, insa este necesar atunci cand aveti nevoie ca oamenii sa va gaseasca pe internet.

Magazin Online (e-Commerce)

Site-urile de tipul e-commerce sunt solutia perfecta de a vinde produse pe Internet. Indiferent de natura afacerii dumneavoastra, daca aveti produse ce pot fi vandute si livrate oamenilor din toata Romania, atunci un magazin online este ceea ce aveti nevoie!

Aplicatii complexe

Daca aveti nevoie de un site ce are cerinte mai speciale, atunci putem crea site-uri folosind aplicatii complexe, pentru a indeplinii cerintele dumneavoastra.

Site-uri gata pentru oameni, cat si pentru Google!

Site-urile construite de noi sunt gata sa interactioneze atat cu vizitatorul, cat si cu motorul de cautare Google, ceea ce multe alte firme nu ofera sau va vor cere bani in plus pentru acest lucru. Un design bun al site-ului, placut ochiului, poate, de cele mai multe ori, sa nu fie pregatit pentru optimizarea in motoarele de cautare. Chiar daca vizual utilizatorilor le va placea site-ul dumneavoastra, este important ca acesta sa aduca si trafic si sa genereze vanzari!

Cum are loc procesul de construire al site-ului dvs?

Colaboararea noastra incepe cu un simplu telefon sau un mail! Impreuna vom stabili ce tip de site aveti nevoie, ce domeniu web sa luati, ce structura sa aiba site-ul, ce culori doriti si toate elementele necesare pentru a avea un site profesional!

Ce site-uri construim?

  • Site-uri de prezentare
  • Site-uri tip magazin online (e-commerce)
  • Bloguri profesionale
  • Dezvoltare aplicatii complexe