Social Media Marketing

Social Media SMO

Social Media este cea mai rapida si cea mai eficienta metoda de a distribui informatii, promova produse si de a creste numarul de potentiali clienti.
Marketingul pe retelele sociale este urmatorul pas pe care trebuie sa il faca toate companiile. Motivul este unul simplu – oamenilor le place sa socializeze si ei tind sa creada mai mult parerile altora fata de ceea ce vad intr-o reclama traditionala.

Cand vorbim de Social Media, ne referim la retelele sociale precum Facebook, YouTube, Twitter, LinkedIn, Google+, Wikipedia, site-uri de Social Bookmarking etc… si, de ce nu, bloguri ale companiei. siteuri social media

Social Media nu este folosit doar pentru a anunta sau promova un produs sau un serviciu nou. Acest serviciu poate fi folosit pentru a genera vanzari directe, online advertising, relatii cu publicul si inca un element important – brand awareness!

Ce includ serviciile noastre de Social Media Marketing?

  • Crearea profilelor de Social Media;
  • Administrarea profilelor dupa nevoile dumneavoastra;
  • Promovarea si optimizarea profilelor pentru a obtine mai multi fani interesati de produsele dvs;
  • Selectarea si raportarea feedback-ului din partea clientilor;

Marketingul evolueaza. Social Media este unealta perfecta de Marketing 3.0! Spunem asta deoarece marketingul traditional nu este de ajuns pentru a obtine rezultate excelente. Brandul/compania dvs. poate, prin intermediul retelelor sociale, sa ajunga in ochii si mintea unui numar mult mai mare de potentiali clienti si sa primeasca feedback gratuit de la clientii actuali.

Agentia nu mai presteaza servicii si nici nu accepta contracte noi. Multumim pentru intelegere!