Search Engine Marketing (SEM)

Google Adwords campanie

SEM presupune folosirea uneltelor PPC (Pay-per-click) precum Google Adwords pentru a genera trafic. Marketingul pe motoarele de cautare genereaza trafic pe site atata timp cat motorul de cautare are o campanie activa si va aduce potentiali clienti doar pentru cuvintele si frazele cheie alese de dumneavoastra.

Aria de display a anunturilor nu este limitata la rezultatele motorului de cautare Google, anunturile fiind vizibile si pe alte site-uri ce folosesc reclame Adsense, precum si YouTube, Google Places sau Google Mobile.

In cazul SEM, veti plati doar pentru acei useri care au ajuns pe site-ul dvs. prin intermediul anunturilor sponsorizate din Google.

Anunturile Adwords sunt evidentiate fata de rezultatele naturale, si sunt plasate vizibil pe prima pagina de rezultate Google astfel incat potentialii clienti sa va gaseasca cat mai usor.

O campanie Adwords costa atat cat vreti sa platiti, iar bugetul poate fi unul fix, stabilit de dumneavoastra.

De ce sa incepeti o campanie SEM Adwords?

Odata inceputa o campanie Adwords, aceasta va plasa imediat anunturile dumneavoastra in Google, si veti vedea rezultate in vizitatori pe site-ul dvs. inca din prima zi.

Anunturile pot fi pentru intreg site-ul sau pentru numai pentru pagini cu produse sau promotii.