Publicitate Online

Oferim servicii complete de publicitate online pentru compania dumneavoastra si cu o acoperire de peste 95% din internetul comercial romanesc, vom avea grija ca bugetul sa fie investit eficient si sa genereze cat mai multa reclama targetata.

Web Brokerage

Vom actiona ca brokerii dumneavoastra pentru a gasi cele mai bune site-uri pentru a cumpara publicitate directa, fara a folosi retele de publicitate sau a plati comisioane acestora pentru a obtine reclame pe site-urile tinta.

Ce include serviciul de brokeraj web?

  • Identificarea celor mai eficiente site-uri țintă pentru promovarea produselor dvs.
  • Negocierea prețurilor lunare pentru diferite mărimi ale reclamei
  • Livrarea ofertei de advertising pentru site-urile țintă
  • Comunicarea constantă între dvs. și site-ul țintă
  • Raportarea lunară a traficului generat de bannere

 

Design Bannere

Vom desena cu mare pricepere si atentie bannerele dumneavoastra in marimile de care aveti nevoie, si, cu mare grija, vom pastra aspectul site-ului sau al logo-ului, astfel incat sa existe o armonie intre companie si reclamele acesteia, iar mesajul publicitar sa fie vizibil si comunicativ.

Google Adwords logo

Google Adwords

Pe scurt, Adwords este programul de publicitate pe Google, care include afisarea anunturilor si a reclamei dumneavoastra in paginile cu rezultate, precum si pe o mare varietate de site-uri din Romania, cele care folosesc reclamele Google Adsense.


Retele romanesti de reclama

Cu ajutorul retelelor romanesti de reclama, cum ar fi eTarget si Bursa de Reclama, putem plasa reclamele dumneavoastra in peste 1200 de site-uri. Puteti alege sa platiti CPC (cost-per-click) sau CPM (cost-per-mille) si aveti o multime de formate de bannere: Anunturi text, Anunturi Full Page, Display (reclame cu imagini), Reclame Video sau Bannere in newslettere.


Obtineti o cotatie gratuita

Contactati-ne acum pentru a vedea care metoda de publicitate online vi se potriveste si poate avea cele mai mari beneficii pentru afacerea dvs.

Contact