Servicii

Web Design & Web Development

web iconInternetul, prin comoditate si eficienta, este folosit de un numar tot mai mare de oameni si din ce in ce mai mult. Potentialii dumneavoastra clienti acum cauta online oferte si informatii despre produsele sau serviciile de care au nevoie. Peste 80 % din documentarile pentru studiile de piata se fac pe internet pentru ca salveaza timp si bani.
Daca nu sunteti prezenti cu oferta online, atunci potentialii clienti nu va vor gasi!
Noi va ajutam sa va dezvoltati propriul brand printr-un web-site profesional si sa fiti vizibili in toate cautarile de specialitate ale mediului online.

Search Engine Optimization (SEO)

seo iconNoi stim cum functioneaza motoarele de cautare. Pentru ca oferta dvs. sa fie cat mai vizibila vom insera in website-ul dumneavoastra cele mai potrivite ingrediente si il vom optimiza astfel incat gasirea website-ului dvs. sa fie facila si rapida pe motoarele de cautare, dupa cuvintele cheie preferate, iar gasirea informatiei cautate sa fie lejera si eficienta.

Search Engine Marketing (SEM)

Va propunem utilizarea unor unelte cum ar fi Google Adwords prin care veti avea o excelenta vizibilitate si veti accentua notorietatea si tonurile profesionale ale proiectiei dvs. online.

Web Consulting & Strategy

strategy iconVa ajutam sa stabilim impreuna un “game plan” pentru dezvoltarea afacerii dvs. in mediul online si vom implementa actiuni bazate pe solutii eficace, care vor spori receptivitatea clientilor si vor creste vanzarile pe segmentele tinta.

Strategiile implementate impreuna vor creste valoarea companiei in mediul online din toate punctele de vedere, incepand de la elementele on-site – web design & development, continut si uzabilitate pana la cele off-site – optimizarea site-ului in motoarele de cautare, internet marketing, social media si altele…

Social Media Marketing (SMO)

facebook iconRetelele sociale sunt din ce in ce mai folosite de catre oameni, Facebook spre exemplu este folosita de aproximativ 4 milioane de români, iar Google+, Twitter,  Netlog si altele sunt in plina ascensiune!

Este important ca profilul companiei dumneavoastră să fie conceput, promovat şi administrat cât mai bine pentru a multiplica instantaneu orice semnal de marketing nou lansat si pentru a creşte vizibilitatea companiei dvs. în interiorul acelor reţele sociale, respectiv în rândul utilizatorilor de internet.

Website Usability Implementation

user iconVa oferim posibilitatea de a face foarte facila navigarea pe site-ul dvs, ba mai mult, interactivitatea si elementele discrete menite sa creeze o atmosfera placuta si o decoperire lejera a informatiilor prezentate vor genera o apreciere excelenta, fidelizandu-i pe vizitatori si transformandu-i in promotorii dvs.

Website Analytics

Este foarte util sa putem avea o evidenta a vizitelor pe site-ul dvs. Puteti afla cum au ajuns vizitatorii sa va gaseasca, ce pagini ii intereseaza, ce informatii cauta, daca au decis sa va contacteze sau sa comande ceva si care este momentul cand au parasite site-ul. Aceste informatii pot fi folosite pentru optimizarea in continuare a site-ului, dar pot fi relevante si in privinta atractivitatii informatiilor si a ofertelor dvs.

Web Hosting & Domain Registration
Alegerea unui domeniu care sa fie relevant pentru oferta dvs., sa va puna in valoare brandul si sa va sporeasca notorietatea, poate reprezenta o decizie foarte importanta. 

Va putem ajuta deasemenea la inregistrarea domeniului sau a domeniilor companiei dvs. si gazduirea lor pe cele mai fiabile servere.

Bussiness Blog Consulting
Notorietatea si interesul specialistilor care activeaza in segmentul de piata al afacerii dvs. pot fi amplificate prin lansarea si dezvoltarea unui blog prin care veti oferi informatii si recomandari bazate pe expertiza personala sau a echipei dvs. de profesionisti. Va putem ajuta sa beneficiati de o arhitectura ideala si de o interactivitate maxima a blogului cu site-ul de baza.
IMM Website Consulting

IMM-urile pot beneficia de consultanta noastra aplicata, astfel avand posibilitatea de a creste performantele unui website existent, sau de a demara proiectul unui website nou al carui impact in piata sa orienteze efectiv potentialii clienti spre oferta dumneavoastra.

Un website bun poate reprezenta un instrument excelent de guerilla marketing, va poate face cunoscuti si va poate spori vanzarile pe piata globala.

E-commerce consulting

Doriti sa aveti o afacere de vanzari online? Sunteti in locul in care succesul va este la indemana. Indrazniti sa va construiti cel mai eficient si cel mai performant magazine online!

Va oferim toate instrumentele pentru efectuarea securizata a platilor, pentru actualizarea unei baze de date analitice a clientilor si pentru promovarea instatntanee a noilor oferte.

Internet Training

Va oferim posibilitatea de a beneficia de training de specialitate in privinta utilizarii eficiente a internetului fie pentru promovarea propriei afaceri, fie pentru a reusi sa gasiti rapid informatiile care va intereseaza.

Va putem oferi o camera de conferinte online pentru a putea sa oferiti training online unei retele globale de colaboratori, sau pentru a oferi informatia esentiala unor noi potentiali clienti.

Website Maintenance

Website-ul dvs. are ne voie de ingrijire ca orice instrument de care depinde eficienta activitatii dvs. Produsele se inoiesc, serviciile evolueaza, clientii isi adapteaza mereu preferintele. Iata de ce website-ul dvs. este necesar sa cunoasca si el o adaptare si o imbunatatire continua.

Suntem alaturi de dumneavoastra de la bun inceput si intentionam sa ramanem partenerii fideli care dau aripi afacerii dvs.