Despre

Web Consulting este o firma de consultanta ce ofera servicii complete de prezenta si promovare online pentru societatea dumneavoastra. Noi intelegem ca pentru succesul online, aveti nevoie de mult mai mult decat un website profesional.

De ce noi?

Un prim motiv ar fi faptul ca ne putem adapta la nevoile dvs. si invata cum functioneaza compania dumneavoastra, iar in acest fel va putem asigura ca nu vom pierde timpul si nu vom consuma bugetul de promovare fara rost, fara sa vedeti vreun rezultat.

Daca tocmai v-ati infiintat firma, ati gasit spatiul unde sa va desfasurati activitatea, aveti angajati, stiti ca acesta este abia inceputul. Acum este momentul sa gasiti clienti si sa le oferiti cele mai bune produse sau servicii. Cel mai usor mod de a ajunge la clienti este sa aveti o strategie bine definita de marketing online.

Ce garantam noi?

Dedicati clientilor nostriiStim sa ascultam si suntem atenti la nevoile clientilor si ne respectam toti clientii, indiferent de buget.

Design Modern si ProfesionalGarantam ca toate modelele de design implementate de catre noi au un aspect modern si profesional. Nu lucram cu grafica din '90!

Primul draft in 72 de orePentru toate proiectele, fie de design, optimizare sau promovare, vom oferii clientului un draft informativ, cu toate detaliile de baza.

Livrarea proiectelor la timpPunctualitatea este punctul forte in orice afacere.

Satisfactie garantata 100%Echipa noastră va lucra şi va modifica proiectul dumneavoastra pana veti fi cu adevarat multumit.

Garantia banilor inapoi 100%Daca dintr-un anumit motiv nu sunteti multumit de produs sau serviciu, veti primii toti banii inapoi.

Suntem comunicativiCredeti-ne cand va spunem ca nu va doriti pe cineva care nu va comunica cu dvs. Mai ales in business!

In zilele noastre, cine sunteti pe internet, va defineste. In alte cuvinte, rezultatele care sunt returnate de motoarele de cautare au mult de spus despre activitatea si calitatea produselor sau a serviciilor. Asadar, nu puteti gandi “O sa imi fac un site pentru afacerea mea si o sa ma gandesc cum il promovez cand o sa am timp”, deoarece fiecare zi pierduta este o zi in care puteati sa faceti mai multe vanzari!

Totul se reduce la bani! Nu la cati bani dati, ci la cati bani primiti inapoi!

purcelus de aur
Nu spunem ca avem cele mai mici preturi, insa va spunem ca nu le avem nici pe cele mai mari.
Un alt motiv, poate cel mai important este faptul ca suntem la curent cu ultimele metode eficiente de marketing online si nu vi le vom ascunde. Daca sunteti ca oricare alt om de afaceri, cel mai posibil, va place afacerea dumneavoastra si cum functioneaza ea. Timpul dumneavoastra trebuie investit in buna functionare a acesteia. Nu aveti timp sa invatati programare, web design, optimizare, cum functioneaza campaniile de promovare online, insa nici nu vreti sa dati banii cuiva si sa va dea un lucru de proasta calitate, ca de exemplu un website care nici nu arata bine, si nici nu are trafic – nu genereaza vanzari.

O sa va spunem un secret: promovarea afacerii pe Internet nu mai trebuie vazuta ca un “lux”! Toate firmele de succes sunt listate pe Internet si chiar acum sunt contactate de clienti care ii gasesc pe site-urile care vorbesc despre ceea ce au de oferit.
Stim ca dvs, ca si noi, nu oferiti produse sau servicii proaste sau nesatisfacatoare clientilor, asadar, haideti sa ne cunoastem si sa vedem cum va putem creste afacerea!